Supa groasa de legume cu miel

Pentru topping – amesteca uleiul de masline, coaja de lamaie, usturoiul si menta, asezoneaza cu sare si piper si lasa deoparte.

Pentru supa – Taie carnea de miel fasii subtiri. Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste-o putin. Adauga zeama de vita (sau apa) si fierbe mielul pana se inmoaie, aproximativ o ora. Pune apoi cartofii, ceapa, morcovii, prazul, telina si restul de apa si asteapa sa dea in clocot. Lasa la fiert timp inca 15-20 de minute sau pana ce cartofii sunt moi.

Adauga mazarea si rucola sau coriandrul si fierbe pentru inca 5 minute. Asezoneaza cu sare si piper. Serveste supa cu topping de menta si grisine.

Poza principala

h_00814317.jpg

Pentru topping:
60ml de ulei de masline
Coaja de lamaie rasa
2 catei de usturoi, zdrobiti
30g de menta tocata
Sare si piper negru
Pentru supa:

30ml de ulei
500g de pulpa de miel
500ml de zeama de vita
3 cartofi medii, curatati si taiati cuburi
1 ceapa mare, curatata si taiata marunt
2-3 morcovi, curatati si taiati
2 tulpini de praz, taiate rondele
2 tulpini de telina, taiate marunt
500ml de apa
250g de mazare congelata sau proaspata
Un manunchi de frunze de rucola sau coriandru proaspat
Sare si piper

O supa ca la mama acasa, dar facuta in stilul tau.
Numar de portii
6
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE