Supa Laksa din fructe de mare

1. Fierbeti pastele Laksa, laptele de cocos, puiul sau ciorba de legume si paprika-ul intr-o cratita. Reduceti temperatura si lasati sa fiarba pentru aproximativ 10 minute sau pana cand aromele incep sa se simta. 

2. Adaugati crevetii, midiile, eglefinul si calamarul peste amestec si puneti-l la fiert din nou timp de 10 minute sau pana in momentul in care fructele de mare s-au fiert. Asezonati cu sare si piper negru. 

3. Adaugati fideaua si lasati sa fiarba pentru inca 5 minute. Adaugati coriandrul si serviti supa in boluri sau farfurii.

SFAT: folositi crema de cocos pentru o supa mai densa; ciorba de legume facuta in casa merita folosita in diferite mancaruri de cate ori este posibil. 

Poza principala

h_01335594mica.jpg

1 pachet (80 g) paste Laksa sau taitei grosi
1 cutie/sticla (410 g) lapte de cocos
800 g pui sau ciorba de legume
5 g (1 lingurita) paprika
300 g creveti
300 g midii in jumatati de cochilii
300g eglefin, taiat in bucati
100 g calamar
piper negru proaspat macinat
250 g fidea
30 g (2 lingurite) coriandru proaspat

Laksa este o supa cu taitei. Cea mai cunoscuta versiune este similara acestei supe aromate prin curry si cocos.
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE