Supa mexicana de rosii

  1. Curățați și feliați 3 fire de ceapă verde, apoi așezați-o în cratiță împreună cu 2 linguri ulei de măsline.
  2. Adăugați usturoiul zdrobit, orezul, ardeii grași și roșiile din cutie.
  3. Turnați 800 ml apă clocotită și un praf de sare.
  4. Puneți capacul și lăsați să fiarbă.
  5. Tăiați roșiile cherry în sferturi, fructul de avocado în jumătăți și așezati-le într-un castron împreună cu firul de ceapă verde rămas, frunzele de coriandru și brânza feta.
  6. Într-un castron, procesați cu blenderul vertical iaurtul cu ardeii jalapeno si frunzele de menta.
  7. Pasați până când compoziția s-a omogenizat. 
  8. Pasați supa astfel încât să capete o textură fină după care adăugați-i zeama de la jumătate de lămâie verde.
  9. Serviți supa cu amestecul de avocado, dressingul de iaurt  și opțional zeamă de lămâie verde. 

 Credit Foto: Fotolia/ Martin Turzakul

Poza principala

supa_rosii_mexicana.jpg

  • 100 g orez basmati
  • 4 căței usturoi
  • 1 legătură coriandru proaspăt
  • 4 fire ceapă verde
  • 450 g ardei grași roșii de la borcan
  • 2 cutii X 400 g roșii tocate
  • 250 ml iaurt
  • 2 lingurițe ardei iuți jalapeno
  • 10 frunze mentă
  • 2 lămâi verzi
  • 10 roșii cherry
  • 1 avocado
  • 30 g brânză feta
Supă de roșii intens aromată servită cu avocado și dressing de iaurt.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE