Supa minestrone cu bacon

1. Incalzeste uleiul intr-o oala. Adauga ceapa si prajeste-o cateva minute. Adauga usturoiul si baconul si prajeste inca 5 minute. Adauga cartofii si morcovii si mai lasa pe foc inca 5 minute.

2. Adauga rosiile, pasta de tomate, zeama de legume si mazarea, apoi lasa la fiert timp de 30 de minute.

3. Ia jumatate din compozitia de pe foc si paseaz-o cu un blender/mixer. Toarn-o apoi inapoi in oala, alaturi de legumele ramase intregi. 

4. Adauga varza taiata marunt si lasa la fiert inca 10 minute, apoi pune fideaua si lasa la fiert pana ce acestea sunt facute.

5. Adauga ierburile si presara si parmezanul, apoi amesteca temeinic. Serveste supa calda.

Poza principala

rexfeatures_442619dmica.jpg

2 linguri de ulei de masline
2 cepe, taiate marunt
2 catei de usturoi, taiati marunt
4 fasii de bacon
1 cartof mare, feliat
2 morcovi, feliati
400g de rosii tocate
2 linguri de pasta de tomate
1,5l de zeama de legume
800g de mazare
1/2 de varza
75g fidea sau paste mici
1 lingura de ierburi proaspete
25g de parmezan

Plina de vitamine, aceasta supa e ideala pentru o cura de sanatate.
Numar de portii
4
Facebook Comments

cmanager

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • Mi se pare ceva in neregula cu cantitatea de mazare! Mi s-a parut cam multa de la inceput, am respectat insa reteta ca sa vad ce iese, si mi-a iesit un fel de supa de mazare. Cred ca e un zero in plus la gramaj
  • Ilinca, sunt corecte cantitatile, in mare parte pentru ca pasam o buna bucata din ingrediente. Este genul acela de supa groasa si bogata. Desigur, te poti juca oricum cu toate cantitatile asa incat sa obtii o supa care sa iti placa la nebunie:)

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE