Supa minestrone (reteta originala)

supa_minestrone_fotolia_62286823_subscription_xxl.jpg_c_ld1976_-_fotolia.com_mica

1.Opărește roșiile și curăță-le de pieliță, apoi toacă-le mărunt. Curăță celelalte legume și taie-le în cubulețe.

2.Încinge într-o oală încăpătoare 3-4 linguri cu ulei și călește ceapa 2-3 minute. Adaugă usturoiul, cimbrul și celelalte legume. Călește-le împreună zece minute.

3.Toarnă un litru de apă fierbinte, pune roșiile, frunzele de dafin și de țelină. Acoperă și lasă să dea în câteva clocote. 

4.Adaugă pastele, iar când au fiert, scoate frunzele de dafin și de țelină și potrivește gustul de sare. Servește supa minestrone cu parmezan din belșug, busuioc și felii crocante de pâine.

credit foto: © ld1976 – Fotolia.com

 

Supă cremă de ardei grași

Poza principala

supa_minestrone_fotolia_62286823_subscription_xxl.jpg_c_ld1976_-_fotolia.com_mica.jpg

600 g roșii coapte

2 cepe

2 morcovi

1 țelină cu tot cu frunze

1 dovlecel

100 g mazăre

1 ardei gras roșu

3-4 linguri cu mazare

2-3 frunze de dafin

2-3 linguri cu paste mici

4-5 căței de usturoi

ulei de măsline

busuioc proaspăt

cimbru proaspăt

sare

 

Supa de legume coapte cu bruschete cu harissa

Supa minestrone (reteta originala) este racoroasa si hranitoare, delicioasa in zilele caniculare.
Numar de portii
4



Comentarii

comentarii

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE