Uncategorized

Supă rece rusească (Okroshka)

1. Curăță de coajă și toacă mărunt cartofii, ridichile, castraveții și ouăle. Carnea afumată tai-o cubulețe și adaug-o peste celelalte ingrediente.

2. Amestecă lichidele foarte reci, potrivește gustul de sare și piper și toarnă-le peste ingredientele tocate mărunt.

3. Aromatizează cu mărarul tăiat cât mai fin și dă la rece până în momentul servirii.  

 

Sugestie. Pentru un plus de aromă, pune jumătate din cantitatea de mărar în blender și mixează de câteva ori până se transformă într-o pastă fină, pe care o încorporezi în supa rece alături de celelalte ingrediente.

 

Supa crema de morcovi

Poza principala

supa_mica.jpg

6 cartofi fierți

10 ridichi

4 castraveți

6 ouă fierte tari

200 g carne afumată (piept/pulpă de pui  sau cârnăciori)

1 l lapte bătut rece

1 l de apă foarte rece

125 ml smântână rece

1 legătură de mărar

piper negru

sare

 

Supă rece cu iaurt şi castraveţi

O supă mai puțin obișnuită, dar asta nu înseamnă cu nu o putem încerca. Doar este supa preferată a rușilor pe timp de vară!
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE