Uncategorized

Sute de litri de lapte stricat sau indoit cu apa, de vanzare in Capitala

Sursa
Realitatea.net
Foto
Shutterstock
Peste 600 de litri de lapte stricat si indoit cu apa au confiscat politistii locali din Sectorul 2 in urma mai multor razii efectuate in zonele pietelor Obor si Delfinului din Capitala.
lapte.jpg

Marfa a fost confiscata de politistii locali pentru ca era tinuta in soare, pe trotuar, fiind ignorate normele elementare de igiena, punand astfel in pericol sanatatea bucurestenilor.

In ultima saptamana, noua vanzatori ambulanti au primit sanctiuni contraventionale in valoare de 13.500 de lei.

“Mai multe persoane au fost identificate de angajatii Primariei Sectorului 2 ca vindeau in conditii improprii lapte si branza direct de pe carosabil, ignorand total masurile elementare de igiena si punand in pericol sanatatea consumatorilor. Nu mica le-a fost mirarea cadrelor de politie care au constatat ca intreaga marfa era alterata din cauza temperaturilor ridicate din ultimele zile, precum si a modului defectuos de pastrare si, mai mult, era contrafacuta pentru a aduce castiguri suplimentare vanzatorilor de ocazie”, au precizat reprezentantii Primariei Sectorului 2.

Impotriva celor gasiti vinovati s-a dispus masura confiscarii produselor si distrugerii lor, dar si acordarea de amenzi in cuantum de 1.500 de lei pentru fiecare persoana in parte.

Bucurestenii sunt sfatuiti sa fie atenti cand cumpara produse perisabile, achizitia urmand sa fie facuta numai din locuri autorizate.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE