Tacos cu somon

  1. Într-o cratiță cu o cantitate suficientă de apă, fierbeți cartofii pentru 15 minute sau până când se înmoaie.
  2. Într-un bol mic combinați piperul, ardeiul iute, zahărul și 1/4 linguriță sare.
  3. Clătiți peștele și ștergeți-l cu prosoape de hârtie.
  4. Frecați fiecare bucată de pește cu amestecul de ardei iute.
  5. Plasați peștele pe o tigaie tip grill și gătiți pentru 6-8 minute, întorcând fiecare bucată la jumătatea timpului.
  6. Când peștele este gata, rupeți-l în bucăți.
  7. Într-un bol mediu combinați salsa verde, sucul de lămâie și sarea rămasă.
  8. Adăugați cartofii fierți, peștele, ceapa verde și coriandru. Amestecați ușor.
  9. Împărțiți amestecul pe felii de tortilla calde. 
  10. Adăugați câte 1 lingură de smântână și serviți cu felii de lămâie verde.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

tacos_cu_somon.jpg

  • 450 g file somon fără piele
  • 200 g cartofi albi, tocați
  • 1 1/2 lingurițe ardei iute roșu
  • 3/4 linguriță zahăr
  • 1/2 linguriță sare
  • 250 g salsa verde
  • 3 linguri suc limetă
  • 6 fire ceapă verde, tocată mărunt
  • 1 mână coriandru proaspăt tocat
  • 16 felii tortilla de porumb, încălzite
  • 150 g smântână
  • felii de limetă
Party aromat cu prietenii. Alege un tacos ușor pe bază de pește.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE