Uncategorized

Tacos mexican

1. Încinge câteva linguri bune de ulei şi pune la călit carnea tocată amestecată cu ceapa dată prin răzătoare. Prăjeşte până când carnea se rumeneşte frumos, apoi presară sare, piper, oregano şi busuioc, adaugă o roşie dată prin răzătoarea mică, o lingură cu sos de salsa şi o ceşcuţă cu apă şi lasă să scadă bine.

2. Taie roşiile rămase cubuleţe, iar brânza în felii subţiri şi lungi. Când carnea e gata, încinge cuptorul şi coace trei minute foile de tacos (se găsesc în supermarketuri) într-o tavă acoperită cu hârtie pergament.

3. Amestecă roşiile cu carnea şi umple foile de tacos, adăugând sos de salsa, dacă mai doreşti, felii de brânză şi frunze proaspete de salată, feliate fin.

 

Supa Tortilla

Poza principala

tacos_mica.jpg

1 pachet foi de tacos (din făină de mălai)

500 g carne tocată de vită

100 g brânză Gouda

1 ceapă

4 roşii

1 salată verde

busuioc 

oregano

sos salsa

ulei

piper

sare

 

Ochiuri pe pat de tortilla

Vrei să găteşti ceva delicios care să se stingă bine cu bere şi care să se prepare rapid? Tacos este reţeta ideală.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE