Uncategorized

Tacos

1. Calește ceapa și usturoiul în 2-3 linguri cu ulei. Adauga carnea și 250 ml de apa și lasa sa fiarba 35-45 de minute. 

2. Adauga roșiile în bulion, boia, coriandru, sare și piper dupa gust. Lasa pe foc alte 4-5 minute sa se întrepatrunda aromele. 

3. Pentru foi, amesteca toate ingredientele, framânta un aluat mai tare. Împarte-l în zece sfere. Întinde-le într-o foaie rotunda și subțire, apoi coace-le pe fundul unei tigai neunse cu grasime. 

4. Umple-le pe jumatate cu amestec de carne, roșii tocate cubulețe și frunze de salata fin taiate.

 

Quesadilla cu pui

Poza principala

tacos_mic.jpg

800 g carne tocata de vita

2 cepe

2 linguri cu rosii în bulion

3 caței de usturoi

2 rosii

4 boabe coriandru boabe

salata

ulei

boia iute

sare

piper

 

pentru foi de tacos:

100 g faina de malai

100 g faina

140 ml apa calduța

sare

 

LIpie cu carne prajita de curcan

Tacos este un preparat mexican, devenit celebru prin simplitatea și savoarea lui.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE