Tagliatele cu creveti si dovlecei

1.Pune la fiert un vas cu apa si putina sare. Cand sta sa fiarba, adauga pastele si lasa-le sa fiarba conform instructiunilor de pe pachet.
 
2.In acest timp, incinge uleiul intr-o tigaie, adauga usturoiul si dovlecelul taiat fasii subtiri sau cubulete (in functie de preferinta) si gateste-le pentru doua minute.
 
3.Adauga si crevetii si lasa-i pe foc doar un minut.
 
4.Scurge tagliatelele, adauga-le in tigaie, toarna smantana, sucul de lamaie, un praf de chili si mararul. Amesteca si lasa doar cateva minute, pana se combina toate aromele.

Poza principala

4iul.2.jpg

150 g tagliatele
180 g creveţi
1 dovlecel
200 ml smântână
1 lămâie
2 căței de usturoi
2 linguri cu mărar
tocat marunt
2 ulei de măsline
chilli
sare
piper

Tagliatele cu creveti si dovlecei, este un preparat foarte gustos, usor de preparat, imbatat de arome ispititoare si care se potriveste perfect pentru serile petrecute alaturi de familie ori prieteni.
Numar de portii
6
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE