Tagliatelle cu dovleac

Incalziti uleiul intr-o oala, adaugati frunzele de salvie si prajiti timp de 30 de secunde, apoi scoateti-le pe un prosop de bucatarie pentru a elimina uleiul in exces.

Adaugati ceapa si caliti la foc mic timp de 5 minute pana se inmoaie, dar sa nu devina maronie. Adaugati pancetta si gatiti timp de 5 minute pana se rumeneste.

Adaugati dovleacul si 400ml apa. Acoperiti si lasati la fiert timp de 30 de minute pana amestecul capata consistenta unui sos mai gros.

Intre timp, puneti o oala cu apa sarata la fiert. Adaugati tagliatelle si fierbeti timp de 10 minute. Scurgeti pastele, adaugati-le in sosul de dovleac si asezonati. Adaugati parmezanul si 4 frunze de salvie, rupte fasiute.

Serviti in doua boluri si garnisiti cu frunzele de salvie ramase.

Poza principala

rexfeatures_1269754g_mica.jpg

2 linguri ulei de masline
10 frunze de salvie
1 ceapa, curatata si tocata
75g pancetta, taiata
200g miez de dovleac, ras
sare si piper negru proaspat macinat
150g tagliatelle
30g parmezan proaspat ras

Dovleacul va aroma pastele asa cum nu va puteti imagina.
Numar de portii
2
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE