Talie mai subțire într-o săptămână!

Sursa
Sănătatea de azi
Foto
shutterstock
Vrei să scapi rapid de câteva kilograme şi o mare parte din toxine? Avem un plan care te poate ajuta să obţii un astfel de rezultat.
talie.jpg

Supa de varză şi cura cu lămâie fac treabă bună, dar pot fi considerate şi soluţii extreme, pentru că te privează de anumite alimente, respectiv nutrienţi, câteva zile. Există o cale mai uşoară, în care nu sacrifici gustul, iar organismul primeşte tot ce are nevoie. Alegând cu grijă alimentele, astfel încât dieta zilnică să nu depăşească 1.200 de calorii, vei cântări cu trei kilograme mai puţin la sfârşitul săptămânii, iar talia îţi va fi mai suplă.

 

Mici secrete

Alegând ananas proaspăt, iaurt grecesc şi ceai de mentă ca variante de gustări, te vei simţi sătulă şi vei scăpa de balonare, iar alimentele cu puţin sodiu, dar multe fibre, cum este quinoa, te vor ajuta să diminuezi retenţia de apă.

 

Iată o dietă de 7 zile, pentru talie mai subțire:

 

Ziua 1

Mic dejun – un ceai, doi biscuiţi cu ovăz, 6 nuci

Gustare – o ceaşcă de ananas

Prânz – o cană de iaurt cu fructe uscate şi nuci

Cină – ½ pizza cu roşii şi mozzarella şi salată de rucola

 

Iaurt de casă

 

Ziua 2

Mic dejun – un iaurt cu o linguriţă de miere şi una de nuci

Gustare – un grepfrut

Prânz – patru linguri cu hummus, trei felii de pâine integrală şi salată de castraveţi

Cină – somon fiert cu quinoa şi broccoli

 

Pateu de somon

 

Ziua 3

Mic dejun – un ceai verde, patru felii de ananas şi un măr

Gustare – o felie de brânză şi un măr

Prânz – mâncare de spanac cu un ou fiert

Cină – un sendviş cu brânză şi legume

 

Ziua 4

Mic dejun – un iaurt cu o linguriţă de seminţe de ovăz şi o banană

Gustare – un măr

Prânz – un sendviş cu pastă de avocado şi roşii

Cină – sote de dovlecei cu salată verde

 

Bărcuțe de dovlecei

 

Ziua 5

Mic dejun – un ceai, două felii de pâine cu brânză de vaci şi măsline

Gustare – un ceai de mentă

Prânz – piept de pui la grătar cu salată verde

Cină – peşte fiert cu broccoli şi două linguri cu orez brun

 

Ziua 6

Mic dejun – un ceai, două ouă fierte cu două felii de pâine

Gustare – două linguri cu seminţe de floarea-soarelui

Prânz – piept de pui la grătar, un iaurt şi o salată verde 

Cină – o supă de legume

 

Supa de legume si linte

 

Ziua 7

Mic dejun – un iaurt cu fructe de pădure şi două felii de pâine

Gustare – 12 migdale

Prânz – un bol de salată de legume cu quinoa fiartă

Cină – piept de pui la grătar cu salată verde

 

Piept de pui umplut

Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE