Tarta aromata de caise

Mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul amestecand energic, incorporeaza faina cernuta cu un praf de sare. Framanta pana obtii un aluat bine legat. Lasa-l la rece 30 de minute.

Separat, topeste untul si zaharul. Adauga caisele taiate in sferturi si lasa-le pe foc pana se inmoaie.

Intinde aluatul de tarta intr-o forma neunsa. Rastoarna caisele racorite putin si presara deasupra fulgi de migdale. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.

Revista Femeia de Azi

Poza principala

tarta_400.jpg

1 kg caise
150 g zahar
130 g unt
75 g migdale
PENTRU ALUAT:
125 g unt
90 g zahar
1 ou
250 g faina
sare

Patru caise mari sunt suficiente pentru a acoperi necesarul zilnic de vitamina A.
Numar de portii
8
Calorii
385
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE