Tarta crocanta de secara

1. Combina zaharul si untul. Adauga cardamomul, faina de secara si faina de orez. Amesteca pana se omogenizeaza.

2. Preincalzeste cuptorul la 160 de grade Celsius. Intinde aluatul pentru a obtine o forma rotunda de 20 cm si pune-l in tava unsa, pe hartia de copt. Marcheaza opt portii. Tine tarta de secara la cuptor timp de 50 de minute. Lasa la racit 5 minute. Peste tarta de secara puteti presara zahar pudra.

Tarta cu varza si chimen

Supa de bere si cascaval

Poza principala

rexfeatures_1269752l_mica.jpg

125g de unt fara sare
60g de zahar, foarte fin
1/2 lingurita cardamom macinat
125g de faina de secara
50g de faina de orez
zahar pudra

Tarta excelenta, pe care o puteti folosi ca baza pentru tartine cu diferite toppinguri.
Numar de portii
8
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE