Tarta cu aroma de ghimbir

Piseaza 300 g de biscuiti si amesteca-i cu 150 g de margarina si un varf de cutit de ghimbir ras. Tapeteaza o forma rotunda, de tarta, cu compozitia de biscuiti, inclusiv peretii formei. Da la frigider.

Separat, bate cele doua albusuri spuma. Adauga cele 150 g de zahar, galbenusurile, cate unul, branza de vaci, zaharul vanilat, praful de sare si, la final, sucul de la o jumatate de lamaie. Toarna totul in forma de tarta.

Separat, piseaza si restul de biscuiti, amesteca-l cu margarina ramasa si, pe o folie de pergament, formeaza „decorul“ tartei. Modeleaza cu grija si asaza florile peste tarta.

Da la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute, la foc potrivit.

Revista FEMEIA.

Poza principala

tarta_ghimbir_400.jpg

500 g biscuiti cu cereale
250 g margarina
500 g branza de vaci
150 g zahar
2 oua
1 lamaie
5 plicuri cu zahar vanilat
ghimbir ras
sare

O tarta a carei aroma va va cuceri.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE