Tartă cu caise

1. Frământă aluatul din făină și drojdia dizolvată în lapte. Lasă-l la crescut 30 de minute.

2. Întinde o foaie și pune-o într-o formă unsă cu unt. Taie marginile care depășesc forma.

3. Deasupra, așază o hârtie de copt și multe boabe de fasole. Dă la cuptor pentru 20 de minute.

4. Așază caisele. Toarnă deasupra tartei cu caise smântâna bătută cu ouăle, untul și zahărul vanilat. Tarta de caise se dă la cuptor pentru 20 de minute.

Tort cu mac si caise

Tarta cu fructe

Poza principala

tarta_cu_caise_mica.jpg

Pentru blat
    250 g făină
    125 ml lapte călduţ
    1 cub drojdie
    2 linguri cu zahăr
    30 g unt
    sare
Pentru umplutură
    10 caise tăiate în jumătăţi
    2 linguri cu unt
    3 ouă
    150 ml smântână dulce
    zahăr vanilat

Tarta cu caise este o rețetă potrivită pentru mesele în familie. Este o prăjitură arătoasă și gustoasă.
Numar de portii
6
Calorii
210
Facebook Comments

iulian.cazacu

Comentariu

Click aici pentru a comenta

  • Am facut aceasta prajitura si eu personal cred ca ii lipseste ceva din ingredientele blatului. A iesit f tare si uscat. Daca ignoram acest mic detaliu s-a mancat fiind racoritoare pentru vara

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE