Tartă cu ciuperci şi zacuscă

1. Taie ceapa mărunt și călește-o ușor. Adaugă ciupercile feliate și lasă-le să se înăbușe bine. După ce s-au răcorit puţin, amestecă ușor cu 250 g brânză de vaci, cașcavalul ras, mărarul tocat, sare și piper.

2. Separat, într-un castron, bate brânza cu iaurtul și oul. Adaugă făina în ploaie și un praf de sare și frământă un aluat. Întinde aluatul într-o tavă, înţeapă-l din loc în loc și coace-l la cuptor 15-20 de minute.

3. Umple blatul cu amestecul de ciuperci și mai lasă la cuptor 15 minute, după care întinde zacusca de vinete. Lasă la cuptor 10 minute și servește tarta cu ciuperci si zacusca imediat.

 Tarta cu praz

Zacusca de ardei cu miere

Poza principala

tarta_cu_ciuperci_si_zacusca_mica.jpg

1 ceapă
200 g zacuscă
500 g brânză de vaci
300 g ciuperci
100 g caşcaval
mărar
sare
150 g iaurt
250 g făină
piper
1 ou
ulei

Când vrei să-ţi surprinzi partenerul, prepară pentru cină tarta cu ciuperci şi zacuscă! O combinaţie surprinzătoare!
Numar de portii
6
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE