Uncategorized

Tarta cu lamaie si bezea

Sfarama biscuitii, adauga margarina si incorporeaz-o bine. Pune apoi compozitia intr-o forma de tort cu peretii detasabili si preseaza. Da la rece.

Freaca galbenusurile cu zaharul, coaja de la cele doua lamai, margarina si amesteca energic.  Pune la baie de aburi pana se ingroasa putin. Lasa sa se racoreasca si incorporeaza apoi crema de mascarpone si sucul de lamaie, dupa gust.

Toarna crema peste biscuiti si pune deasupra albusurile batute spuma cu zaharul si vanilia.

Da la cuptor pe gratarul de sus si lasa sa se rumeneasca putin bezeaua.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

tarta_cu_lamaie_si_bezea400.jpg

PENTRU ALUAT
300 g biscuiti cu ovaz
100 g margarina

PENTRU CREMA
8 galbenusuri
250 g zahar
200 g margarina
Unirea pentru creme
200 g mascarpone
2 lamai

PENTRU BEZEA
200 g zahar pudra
4 albusuri
3-4 plicuri zahar vanilat

O tarta usoara si racoritoare, pentru orice anotimp.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE