Uncategorized

Tartă cu praz

1. Într-un castron, frământă făina cu praful de copt, oul, smântâna, margarina topită și răcită și sarea. Aluatul astfel obţinut lasă-l la rece 15 minute.

2. Separat, bate ouăle cu smântâna și un praf de sare. Întinde din aluat o foaie potrivit de groasă. Așaz-o în forma de tartă unsă cu puţin ulei.

3. Unge blatul cu o lingură din amestecul de ou și smântână. Din loc în loc, pune rondele de praz și felii de ciuperci

4. Rade deasupra cașcavalul și toarnă restul de ou și smântână. Presară puţin pătrunjel și lasă la cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute.

 

Tarta cu dovleac si nuci pecan

Poza principala

tarta_mic_apraz.jpg

pentru aluat:

350 g făină

3 linguri cu smântână

50 g margarină

1 plic praf de copt

1 ouă

sare

 

pentru umplutura   

5 ciuperci

2 fire de praz

2 ouă

2 linguri cu smântână

100 g caşcaval

pătrunjel

ulei

 

Tarta cu praz, ardei copt si gorgonzola

Rețeta de tartă cu praz este apetisantă, gustoasă, iar aromele de praz, brânză, pătrunjel fac un preparat pofticios.
Numar de portii
6
Calorii
370
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE