Uncategorized

Tarta cu rosii si porumb

1. Pentru aluat: Cerneti faina si sarea intr-un castron, adaugati untul si framantati. Adaugati indeajuns de multa apa rece incat sa obtineti un aluat ferm. Intindeti aluatul apoi puneti-l in forma de tarta. Dati la rece.

2. Potriviti cuptorul la 220 de grade. Pentru umplutura: Topiti untul intr-o tigaie, adaugati rosii si caliti-le 2-3 minute. Scurgeti si pasati amestecul, apoi turnati-l inapoi in tigaie. Adaugati porumbul si sunca.

3. Potriviti de sare si piper, apoi presarati zaharul. Turnati galbenusul si amestecati bine.

4. Turnati umplutura in tava, peste aluat, si coaceti pentru 15 minute. Reduceti temperatura cuptorului la 190 de grade si mai coaceti inca 25 de minute, pana cand umplutura s-a asezat. Serviti cald sau rece cu salata sau legume verzi.

Poza principala

rexfeatures_1389703o_mica.jpg

Pentru aluat:
125 g faina
un praf de sare
60 g unt
Pentru umplutura:
15 g unt
6 rosii, tocate
160 g porumb din conserva
125 g sunca, taiata
sare si piper negru proaspat macinat
1 lingurita zahar
1 galbenus

O reteta simpla si delicioasa de tarta cu rosii si porumb.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE