Tartă cu rosii

1.Cerne făina cu un praf de sare. Adaugă untul tăiat cubuleţe și frământă ușor. Toarnă apoi apa, lingură cu lingură. Aluatul astfel obţinut acoperă-l cu folie și lasă-l la rece 30 de minute.

 

2.Întinde o foaie și așaz-o într-o formă unsă cu unt și tapetată cu făină.

 

3.Separat, bate ouăle cu un praf de sare și piper. Încorporează smântâna și cașcavalul dat pe răzătoare.

 

4.Toarnă compoziţia peste aluat. Taie roșiile pe jumătate și așază-le deasupra, cu partea tăiată în jos.

 

5.Lasă tarta cu rosii la cuptor aproximativ 30 de minute. E delicioasă!
 
Poza principala

20-07-2012_1.jpg

    5 rosii
    2 oua
    100 g cascaval
    250 g smântâna
    piper
    sare
aluat
    120 g unt rece
    150 g faina
    4 linguri cu apa rece

Rosii marinate

Aluat fraged, cascaval si rosii… combinatia perfecta pentru o tartă delicioasa.
Numar de portii
8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE