Tartă cu spanac, nuci și brânză Camembert

1.Spală bine spanacul, după care tamponează-l cu un șervet absorbant. Topește untul și adaugă spanacul. Lasă-l să se înăbușe la foc mic aproximativ 15 minute amestecând din când în când. La final, condimentează cu sare și piper.

2.Separat, bate într-un castron ouăle cu smântâna și un praf de sare. Adaugă apoi spanacul și nucile tocate.

3.Așază aluatul decongelat într-o formă de tartă termorezistentă unsă cu puțin unt și înțeapă din loc în loc cu furculița. Toarnă amestecul de spanac și nuci și așază deasupra feliile de brânză Camembert.

4.Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 20 de minute. Servește tarta după ce s-a răcorit puțin.

 

foto: Photoland/Photocuisine

Poza principala

tarta_cu_spanac_branza_si_nuci_mica.jpg

400 g aluat de foitaj
500 g spanac
75 g nuci
120 g brânză Camembert
200 g smântână
2 ouă
25 g unt
1 lingură cu ulei
sare
piper

Transformă banala tartă cu spanc într-una inedită cu un gust fin de nuci și brânză Camembert.
Numar de portii
8
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE