Tartă cu spanac și roșii uscate

1.Amestecă toate ingredientele pentru aluat și întinde-l într-o foaie subțire. Încinge cuptorul, unge cu ulei o formă de tartă și așază aluatul pentru tarta cu spanac. Înțeapă-l cu furculița și dă-l la cuptor 10 minute.

2.Între timp, rumenește baconul într-o tigaie și când este aproape gata adaugă frunzele proaspete de spanac. Lasă-le 3-4 minute și dă deoparte.

3.Bate ouăle cu roșiile uscate tăiate, brânza, piper după gust și amestecul de bacon și spanac. Toarnă compoziția în tava de tartă și dă la cuptor pentru 30 de minute sau până când preparatul capătă o culoare apetisantă.

 

Tartă cu varză și chimen

Poza principala

fotolia_52432391_subscription_xxl.jpgc_brent_hofacker_-_fotolia.com_mica.jpg

1 cană cu făină integrală

50 g unt

1 ou

1 linguriță cu praf de copt

¼ linguriță cu sare

 

Pentru umplutură

4 ouă

200 g spanac proaspăt

200 g bacon 

100 g brânză de burduf

Câteva roșii uscate

Piper

 

Tartă cu afumătură și conopidă

Pentru o cină ușoară sau o gustare plină de savoare, încearcă rețeta de tartă cu spanac și roșii uscate.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE