Tartă cu varză și chimen

1.Curăță varza de primele frunze, după care taie-o mărunt și freac-o cu puțină sare. Lasă să se odihnească 15-20 de minute, după care înăbuș-o la foc mic. Spre final, presară seimnțele de chimen, acoperă și mai lasă câteva minute.

2.Separat, bate energic smântâna cu oul. Toarnă amestecul peste varza înăbușită și răcorită puțin. Adaugă baconul tăiat în cubulețe și potrivește gustul de sare și piper.

3.Întinde aluatul fraged într-o formă de tartă unsă cu unt și tapetată cu hârtie de copt sau făină. Pune deasupra amestecul de varză și coace la cuptor, la foc moderat, 30 de minute.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Aperitiv picant

Poza principala

tarta_varza_mica.jpg

350 g aluat fraged

1 varză

150 g bacon

200 g smântână

1 ou

1 lingură cu semințe de chimen

sare

piper

 

Tartă cu praz

Chiar dacă la prima vedere pare o banală tartă, combinația de gusturi este divină.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE