Tartă cu varză şi kaizer

1.Frământă făina cu sare, praful de copt, un ou, smântâna, margarina.
 
2.Călește ceapa cu varza tocată. Lasă pe foc să scadă bine și potrivește gustul de sare și piper.
 
3.Întinde aluatul într-o foaie mai grosuţă. Așază foaia într-o tavă unsă cu ulei și îndepărtează surplusul de aluat de pe margine.
 
4.Umple tarta cu varza călită și felii de kaizer rumenite. Toarnă smântâna amestecată cu oul și brânza rasă.
 
5.Acoperă cu restul de aluat tăiat fâșii. Unge deasupra cu ou bătut și coace la cuptor 40-45 de minute.

 

Carne de porc rumenita cu salsa de varza

Poza principala

tarta_de_varza_cu_kaizer_mica.jpg

Pentru aluat :
    350 g făină
    3 linguri cu smântână
    50 g margarină topită
    1 plic praf de copt
    2 ouă
    1 linguriță cu sare
Pentru umplutură :
    1 varză albă
    350 g kaizer
    1 ceapă
    1 ou
    300 g smântână
    150 g brânză telemea
    sare
    piper
    ulei

 

Rulouri rapide cu varza, morcov si branza feta

Tarta cu varză şi kaizer este un preparat delicios, apetisant si uşor de preparat.
Numar de portii
6
Calorii
380
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE