Uncategorized

Tarta cu zmeura

1. Întinde aluatul în forma de tarta. Acopera-l cu hârtie pergament și boabe de fasole și da la cuptoul încins vreo 10-15 minute.

2. Într-o craticioara, freaca galbenușurile cu zaharul și vanilia. Încorporeaza faina și subțiaza cu laptele calduț, amestecând încontinuu. Pune vasul pe baie de aburi și omogenizeaza cu o lingura de lemn pâna ce crema se îngroașa și nu se mai simte gustul fainii. 

3. Da deoparte și lasa sa se raceasca, dar nu înainte de a pune o folie alimentara deasupra, ca sa nu faca pojghița. 

4. Între timp, freaca untul spuma cu zaharul pudra. Când crema fiarta s-a racit, încorporeaza untul frecat, umple tarta racita și așaza fructele. Înainte s-o tai, da-o la rece o ora.

 

Inghetata de casa cu zmeura si iaurt

Poza principala

tarta_cu_zmeura_mica.jpg

400 g aluat de foitaj

300 g zmeura

8 galbenușuri

250 g zahar

100 g faina

250 ml lapte

200 g unt fara sare

1 lingura cu zahar pudra

4 pliculețe cu zahar vanilat

 

Deliciu cu zmeura

O tarta cu fructe, vanilata și gustoasa, va fi sigur pe placul celor dragi.
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE