Uncategorized

Tarta de ciocolata si caramel

Zdrobiti biscuitii. Adaugati untul si esenta de caramel si amestecati. Tapetati o tava cu amestecul de biscuiti si dati-o la frigider pentru 30 de minute.

Mixati laptele condensat cu esenta de caramel si turnati peste crusta de biscuiti. Puneti ciocolata, frisca si untul intr-un bol si topiti la Bain-Marie, amestecand mereu. Turnati peste laptele condensat. Dati tarta cu ciocolata si caramel la frigider pentru 4 ore sau peste noapte ca sa se aseze. Serviti.

Tarta cu nuca

Prajitura cu caramel

Poza principala

h_01698920_mica.jpg

200 g biscuiti digestivi
100 g unt, topit
10 ml esenta de caramel
Pentru umplutura:
360 g lapte condensat
20 ml esenta de caramel
200 g ciocolata neagra, rupta in bucatele
180 ml frisca lichida
40 g unt

Iata o tarta de ciocolata teribil de gustoasa, care nu necesita coacere.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE