Tarta de somon

h_01399050mica

1. Preincalziti cuptorul la 200 grade C. Asezonati pestele cu piper si treceti-l prin faina. Incalziti ulei intr-o tigaie si prajiti pestele la temperatura medie. Scoateti pestele din tigaie si puneti-l deoparte.

2. In aceeasi tigaie, sotati cepele si ardeii pana devin moi. mestecati faina si coaceti timp de 1 minut. Adaugati supa, pasta de rosii, usturoiul, oregano, zaharul si lasati la fiert pana se ingroasa. Readaugati pestele in tigaie.

3. Intr-un vas, acoperiti cartofii cu apa, asezonati cu sare si fierbeti-i pana devin moi. Adaugati unt si pisati-i.

4. Puneti piureul intr-o tava termorezistenta, unsa cu unt, presarati jumatate din branza feta si puneti amestecul cu peste deasupra. Presarati masline, rosii cherry, branza ramasa si coaceti neacoperit timp de 30 de minute.

Poza principala

h_01399050mica.jpg

500g file de somon
piper negru proaspat macinat, dupa gust
45ml ulei de masline
2 cepe, taiate
1 ardei verde, taiat
1 ardei rosu, taiat
1 ardei galben, taiat
30g faina
250ml supa de legume
65ml pasta de rosii
1 catel de usturoi zdrobit
15g oregano
15g zahar alb
4 cartofi mari, curatati si taiati cubulete
45g unt
125g branza feta faramata
65ml ulei
125g rosii cherry

Aroma deosebita si delicata a somonului este secretul acestei retete.
Numar de portii
4



Comentarii

comentarii

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE