Tartă fină cu ciocolată

1.Pune ingredientele pentru aluat într-un robot pentru a le mixa. Răstoarnă amestecul pe o folie, împătureşte-o cu atenţie şi dă la frigider pentru o oră. Întinde-l pe masa înfăinată şi aşază-l în tava de copt. Dă la rece pentru un sfert de oră, apoi coace pentru 20-25 de minute.
 
2.Pentru umplutură, bate uşor ouăle împreună cu gălbenuşurile şi zahărul, ciocolata topită şi esenţă după gust. Bate cu mixerul până obţii o compoziţie aerată şi spumoasă. Toarnă pentru aluatul copt parţial şi mai dă la cuptorul încins pentru 12-15 minute.
 
3.Lasă tarta cu ciocolata în forma de copt încă 10 minute, până se răcoreşte puţin, apoi scoate-o pe un grătar şi las-o până se răceşte. Inainte de a taia si servi aceasta tarta fina cu ciocolata pudreaz-o cu zahăr.

Tort cu branza si ciocolata

Prajitura cu crema de lamaie si glazura de ciocolata

Poza principala

tarta_fina_cu_ciocolata_mica.jpg

Pentru aluat
    250 g unt
    125 g făină
    60 ml apa rece
    1 linguriță cu zahăr
Pentru umplutura
    3 ouă
    3 galbenusuri
    100 g zahăr tos
    250 g unt
    300 g ciocolată
    esenţă de vanilie

O tarta cu ciocolata, rafinata si extrem de gustoasa !
Numar de portii
10
Calorii
337
Facebook Comments

iulian.cazacu

Comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE