Uncategorized

Tarte cu brânză Roquefort şi smochine

1.Taie din aluat şase pătrate sau dreptunghiuri potrivit de mari. Aşază-le într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Pe marginea fiecărui pătrat crestează uşor sau presează cu furculiţa.

2.În mijloc înţeapă din loc în loc cu furculiţa pentru a nu da voie aluatului să se înfoaie. Taie smochinele pe jumătate. Pune în fiecare pătrat câte două jumătăţi de smochină cu tăietură în sus.

3.Pe lângă smochine pune brânză Roquefort. Unge marginile cu puţin lapte şi unt topit şi presară puţin zahăr. Lasă la cuptor, la foc moderat, 15-20 de minute. Serveşte-le calde.

foto: Photoland/Photocuisine

Poza principala

tarte_cu_branza_mica.jpg

375 g aluat de foitaj
6 smochine
100 g brânză Roquefort
30 g unt
3 linguriţe cu zahăr
lapte (pentru uns)

O combinaţie inedită pentru un prânz delicios.
Numar de portii
4
Calorii
404
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE