Tarte cu lamaie si branza

1. Intindeti aluatul pe o suprafata tapetata cu faina si taiati cerculete. Refolositi bucatalele de aluat ramase, pana va ies 15 cerculete. Tapetati formele de tarte cu unt si faina, apoi puneti aluatul. Intepati baza cu o furculita si dati la rece, in timp ce cuptorul se incalzeste la 200 de grade.

2. Amestecati crema de branza sau branza de vaci cu zaharul, oul si coaja de citrice. Puneti, cu o lingura, compozitia obtinuta in formele de tarte. Dati la cuptor pentru 25 de minute pana ce umplutura se asaza.

3. Lasati sa se raceasca, apoi transferati pe un platou. Puneti cate o lingurita de crema de lamaie pe fiecare tarta inainte de a servi.

Poza principala

rexfeatures_1302608ah_mica.jpg

190 g aluat tarte
227 g crema de branza sau branza de vaci
4 linguri zahar
1 ou
1 lingura coaja rasa de lamaie si portocala
4 linguri crema de lamaie (frisca + coaja si zeama de la o lamaie)

O reteta de prajitura delicioasa, care nu trebuie sa lipseasca din meniul vostru.
Numar de portii
15 tarte
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE