Uncategorized

Tarte pufoase cu branza de capra si rosii cherry

Preincalziti cuptorul la 220 de grade.

Derulati foitajul si taiati-l in 10 cercuri. Puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si intepati-o pe fiecare cu furculita. Intindeti putin pesto pe fiecare disc. Aranjati rosiile si branza pe deasupra. Presarati cimbrul, turnati putin ulei de masline si asezonati cu sare si piper.

Coaceti pe raftul de sus al cuptorului timp de 15-20 de minte, sau pana cand foitajul a crescut si este auriu.

Serviti imediat, cu frunze de salata.

Poza principala

rexfeatures_424632h_mica.jpg

250 g foitaj, decongelat
2-3 linguri sos pesto
350 g rosii cherry, taiate in jumatate
100 g branza de capra, maruntita
cimbru proaspat
1-2 linguri ulei de masline
sare si piper negru proaspat macinat
frunze de salata

Excelent si usor pentru o cina tarzie de vara, alaturi de prieteni.
Numar de portii
10
Calorii
114
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE