Tartine cu pastă de ouă

1. Fierbe ouăle tari în apă cu sare. După ce s-au răcit, curăţă-le de coajă și taie-le cât mai mărunt.

2. Adaugă muștarul, zeama de lămâie și untul la temperatura camerei. Când toate ingredientele s-au încorporat, omogenizează bine cu smântâna.

3. Potrivește gustul de sare si piper și lasă la rece cel puţin 10 de minute.

4. Înainte să servești pasta de ouă, adaugă ceapa verde, tăiată mai mare.

5. Întinde imediat pe felii de pâine ușor prăjite și decorează cu rondele de ou fi ert și ceapă verde.

 

Sugestie. Pentru un plus de gust, adauga in compozitie si o lingura cu branza sarata sau de vaci. 

 

Tartine cu ciupercute

Poza principala

tartine_mici.jpg

4 ouă

1 linguriță cu muştar

1 lingură zeamă de lămâie

50 g unt

50 g smântână

1 legătură de ceapă verde

sare

piper

 

Tartine cu rosii

Ușor și rapid de preparat, tartinele sunt ideale pentru micul-dejun.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE