Tartine de aluat filo cu broccoli si conopida

Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Ungeti formele de tarte cu unt.

Ceapa caramelizata: Prajiti ceapa in untul topit pana se inmoaie. Adaugati otetul, zaharul si mustarul inabusiti pentur 15 minute sau pana cand se ingroasa.

Umplutura: Amestecati conopida cu broccoli si uleiul de masline si aranjati-le intr-un strat intr-o tava. Dati la cuptor si coaceti petnru 15 minute sau pana se inmoaie.

Reduceti temperatura cuptorului la 180 de grade. Ungeti foile de aluat filo cu untul topit si puneti-le unele peste altele. Taiati aluatul in patratele si tapetati formele de tarte cu el, ca in imaginea de mai sus.

Ungeti cu mustar baza fiecarei tartine. Puneti cu lingura cate o lingura de ceapa caramelizata, apoi aranjati buchetele de conopida si broccoli pe deasupra.

Bateti ouale, adaugati restul ingredientelor si amestecati bine. Turnati amestecul de ou si ingrediente in fiecare tartina.

Coaceti pentru 20 de minute si serviti cald.

Poza principala

h_01523903_mica.jpg

Ceapa caramelizata:
1 ceapa, taiata
30 g unt
125 g otet balsamic
60 g zahar
5 g mustar
Umplutura:
1 conopida mica, rupta in buchetele
1 broccoli mic, rupt in buchetele
45 ml ulei de masline
250 g aluat filo (magazinul grecesc)
unt topit
15 g mustar Dijon
3 oua mari
250 g crema de branza
125 ml lapte
un praf piper alb
un praf nucsoara
200 g parmezan ras

Un aperitiv potrivit pentru orice ocazie.
Numar de portii
12
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE