Terina cu branza si somon

1.Tapetează o formă de chec cu folie și apoi îmbracă forma cu fileurile de somon.

2.Amestecă restul ingredientelor și toarnă umplutura în forma de chec. Nivelează cu o spatulă și acoperă cu somon și, la final, cu folie alimentară. 

3.Dă la rece câteva ore sau, cel mai bine, peste noapte, abia apoi feliază și servește.

credit foto: © azurita – Fotolia.com

 

Terină de vară (lacto-vegetariană)

Poza principala

terina_de_somon_cu_branza___fotolia_56952719_subscription_xxl.jpgc_azurita_-_fotolia.com_mica.jpg

400 g file de somon afumat

500 g cremă de brânză

60 ml smântână grasă

1 lingură cu coajă rasă de lămâie

1 lingură cu zeamă de lămâie

10 fire de chives tocate fin (sau frunze tinere de ceapă)

mărar verde tocat

sare

 

Terina din legume

Terină cu brânză și somon, un răsfăț culinar în orice moment al zilei l-ai servi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE