Terina cu somon si legume

1. Dizolvă gelatina în apă. Într-un castronel, bate cu mixerul maioneza, crema de brânză, frunzele de chives tocate, zeama de lămâie și gelatina înmuiată.

2. Adaugă somonul bine scurs, tija apio, morcovul și surimi tăiate mărunt, mazărea și amestecă. Toarnă compoziția într-o formă mică de chec unsă cu puțin ulei sau tapetată cu folie alimentară.

3. Dă la rece 1-2 ore înainte de a servi terina de somon cu legume.

 

Sugestie. În funcție de preferințe, poți adăuga și ardei capia.

foto: © S.E. shooting – Fotolia.com

Poza principala

terina_cu_somon_fotolia_27454078_subscription_xxl.jpg_c_s.e._shooting_-_fotolia.com_mica.jpg

2 conserve cu somon 

2-3 surimi

½ tijă apio

1 morcov mare fiert

1-2 linguri cu mazăre 

15 g gelatină

60 ml apă fiartă

300 g cremă de brânză

100 g maioneză

2 linguri cu chives tăiate

2 linguri cu zeamă de lămâie

sare

piper

Rafinata si foarte usor de pregatit, terina cu somon si legume este delicioasa pentru mesele in familie.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE