Uncategorized

Tocana de bere

1. Amesteca faina cu sare si piper si tapeteaza cubuletele de vita cu acest amestec. Incalzeste jumatate din ulei si prajeste carnea pana devine maronie. Lasa deoparte.

2. Incalzeste restul de ulei si prajeste ceapa, telina si ciupercile.

3. Pune carnea inapoi in oala si adauga pasta de tomate, berea, supa, frunzele de dafin si jumatate din patrunjel. Lasa la fiert, acoperit, timp de doua ore si jumatate.

4. Asezoneaza cu sare si piper, presara restul de patrunjel si serveste cu piure cremos de carotofi.

Poza principala

h_01334815mica.jpg

30g de faina
sare si piper
800g de carne de vita, taiata cubulete
60ml de ulei
1 ceapa, taiata
2 tulpini de telina, rase
250g de ciuperci, tocate
65g de pasta de tomate
340ml de bere
250ml de supa de vita
2 frunze de dafin
125g de patrunjel tocat

Berea de dupa e inclusa! Savuros si inediat, acest preparat e ideal pentru cina in familie, dar si cu musafiri.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE