Tocana de fructe de mare cu sofran

Turnati zeama de peste intr-o cratita si adaugati smantana, usturoiul si sofranul. Aduceti la fierbere si amestecati bine pana incepe sa se ingroase.

Puneti ceapa verde si mai fierbeti inca 2 minute, apoi adaugati fructele de mare. Fierbeti inca 5 minute sau pana cand fructele de mare sunt fierte. Potriviti cu sare si piper.

Garnisiti cu marar si serviti.

Poza principala

rexfeatures_590776e_mica.jpg

300 ml zeama de peste
284 ml smantana
1 catel de usturoi, curatat si tocat
sofran, dupa gust
4 cepe verzi, tocate
250-300 g fructe de mare (decongelate, daca e cazul)
sare si piper negru proaspat macinat
cateva fire de marar
paine cu usturoi, pentru servire

Iata ca fructele de mare pot fi gatite si altfel decat alaturi de paste. Si inca ce delicioase pot fi!
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE