Uncategorized

Tocanita cu afumatura

Spala bine ciolanul si pune-l la fiert in apa. Lasa pe foc pana se desprinde carnea de pe os.

Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu morcovul taiat cubulete. Adauga carnea taiata in bucati. Stinge tocanita cu pasta de tomate dizolvata in zeama in care a fiert carnea si lasa sa dea in cateva clocote. Acopera tocanita si lasa la cuptor aproximativ 40 de minute.

Spre final, adauga ardeiul taiat rondele si usturoiul zdrobit. Presara ghimbirul, patrunjelul tocat peste tocanita si potriveste gustul de sare si piper.

Tocanita portugheza

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

tocanita_ciolan_400.jpg

1 ciolan afumat  
1 ceapa  
1 morcov  
1 ardei iute  
4 linguri cu pasta de tomate  
6 catei de usturoi  
1 lingurita cu ghimbir  
1 legatura de patrunjel  
ulei, sare, piper

In cazul in care ciolanul pentru tocanita este prea sarat, lasa-l cateva ore in apa rece cu o jumatate de paine mai veche.
Numar de portii
6
Calorii
410
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE