Uncategorized

Tocanita cu ficat si arpagic

Taie ficatul in bucati potrivite si lasa-le in lapte minimum o ora. Scurge ficatul si inabusa-l in putin ulei. Adauga arpagicul curatat si lasat intreg.

Dupa cateva minute, stinge cu supa de carne, potriveste gustul de sare si pune foile de dafin.

Lasa tocanita cu ficat si arpagic la cuptor sa scada bine, iar la final, adauga pasta de ardei si aromatizeaza cu maghiran tocat.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

tocanita_cu_ficat_400.jpg

2 kg ficat de porc  
1 cana cu lapte  
500 g arpagic  
1 lingurita cu pasta de ardei  
2 foi de dafin  
2-3 fire de maghiran  
1 cana cu supa de legume sau carne
ulei, sare

Frunzele de maghiran se pot pastra in congelator si nu trebuie dezghetate inainte de folosire.
Numar de portii
6
Calorii
365
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE