Uncategorized

Tocanita cu salam picant

Pune la fiert in vase separate fasolea si lintea, in apa cu un praf de sare. E bine ca la fasole sa schimbi apa de doua sau trei ori.

Separat, caleste ceapa tocata marunt, adauga fasolea pastai, ardeiul si morcovul taiat marunt si crenguta de cimbru. Stinge cu pasta de tomate dizolvata in zeama in care a fiert fasolea. Potriveste gustul de sare si piper si lasa pe foc sa dea in cateva clocote.

Adauga salamul taiat in felii subtiri, fasolea si lintea si mai lasa cateva minute.

Tocanita cu ficat si arpagic

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

tocanita_cu_salam400.jpg

200 g salam uscat picant  
1 cana cu fasole boabe  
1 cutie cu fasole pastai  
1 morcov  
2 cepe  
1 cescuta cu linte  
1 ardei gras  
2 linguri cu pasta de tomate  
1 crenguta de cimbru  
ulei, sare, piper

Tocanita mexicana de curcan

Fierbe fasolea impreuna cu un cartof crud si curatat. In acest fel, vei scapa de balonare.
Numar de portii
6
Calorii
445
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE