Tocanita de caprioara si ciuperci

1. Dati carnea prin faina. Incalziti uleiul intr-o cratita, adaugati carnea si prajiti la foc mediu pana se rumeneste.

Adaugati usturoiul si jumatate din cantitatea de vin si amestecati. Turnati restul de vin si zeama de vita, pasta de tomate, cimbrul si condimentele. Aduceti tocanita la fierbere, puneti salotele, acoperiti si inabusiti, la foc mediu, pentru o ora.

2. Adaugati ciupercile si castanele, apoi fierbeti, neacoperit, pentru 30 de minute, pana cand salotele se inmoaie, iar sosul s-a ingrosat. Presarati peste tocanita patrunjel tocat si serviti.

Poza principala

rexfeatures_1189872i_mica.jpg

600 g carne de caprioara, taiata cubulete
1 lingura faina
2 lingurite ulei
2-3 catei de usturoi, curatati si zdrobiti
300 ml vin rosu
300 ml zeama de vita
1 lingurita pasta de tomate
crengute de cimbru proaspat
sare si piper negru proaspat macinat
12 salote
250 g ciuperci
100 g castane comestibile, coapte si decojite
patrunjel, tocat
Pentru servire:
300 g cartofi + 1 morcov, fierte si zdrobite cu o lingurita de ulei
fasole verde sau salata

Carnea de vanat are o consistenta si o aroma inegalabile mai ales intr-o tocanita.
Numar de portii
4
Calorii
366
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE