Uncategorized

Tocanita de legume de primavara

1. Incalziti uleiul intr-o oala si caliti salotele pentru 5 minute. Adaugati usturoiul si caliti inca 5 minute. Turnati vinul si lasati sa fiarba pana se evapora la jumatate.

2. Turnati zeama de legume. Adaugati cartofii apoi, dupa 5 minute, puneti legumele, mai putin mazarea.

3. Dupa inca 5 minute, adaugati si mazarea, fierbeti pentru inca vreo 5 minute, apoi puneti mustarul si ierburile tocate. Asezonati dupa gust.

Poza principala

rexfeatures_1212269m_mica.jpg

1 lingura ulei de masline
4 salote
1 catel de usturoi, zdrobit
100 ml vin alb sec
900 ml zeama de legume calda
400 g cartofi noi
500 g mix de legume (chimen dulce, morcovi, praz, mazare)
1 lingura mustar boabe, la borcan
1 lingurita mustar Dijon
o mana de arpagic, tarhon si patrunjel, tocate

O tocanita delicioasa, numai buna pentru sezonul de primavara-vara, cand mancarurile trebuie sa fie usoare si vitaminizante.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE