Uncategorized

Tocanita de vitel cu dovleac

Unge felia de dovleac cu unt si coace-o la cuptor, la foc moderat. Intre timp, spala bine carnea de vitel, tai-o cubulete, condimenteaz-o si rumeneste-o in untura topita. Adauga ceapa tocata marunt si ciupercile taiate felii. Cand ciupercile s-au patruns bine, presara faina.

Dupa un minut, toarna incetul cu incetul vinul si supa de carne. Lasa tocanita sa dea in cateva clocote, adauga pasta de tomate, ardeiul taiat in fasii, chimionul si un praf de sare si piper.

Acopera tocanita si lasa sa scada la cuptor. Spre final, pune dovleacul taiat cubulete, potriveste de sare si aromatizeaza cu rozmarin.

Tocanita de legume cu carne tocata

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

tocanita_dovleac_400.jpg

1 kg carne de vitel  
1 felie de dovleac  
500 g ciuperci  
1 ceapa, 1 ardei gras
1 lingurita cu faina  
1 paharel cu vin rosu  
1 lingura cu pasta de tomate
1 lingura cu untura  
1 crenguta de rozmarin  
2-3 cani cu supa de carne sau legume  
1 lingurita rasa cu chimion  
unt, sare, piper

Chimionul trebuie folosit cu prudenta in tocanita, caci poate acoperi celelalte arome din mancaruri.
Numar de portii
6
Calorii
370
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE