Tocanita Lancashire

1. Preincalziti cuptorul la 160 de grade. Puneti un strat de cartofi pe fundul cratitei, apoi imprastiati jumatate din ceapa si ceva  condimente. Aranjati bucatile de antricot deasupra, apoi rinichii injumatatiti. Presarati cimbru si asezonati bine.

2. Puneti un alt strat de cartofi, apoi restul cepei si condimente. Terminati cu inca un strat de cartofi, aranjati pe deasupra.

3. Turnati zeama de pui sau miel. Ungeti cartofii cu jumatate din cantitatea de unt. Acoperiti cu folie de aluminiu sau un capac. Coaceti in cuptor pentru 2 ore. Indepartati capacul sau folia. Mariti temperatura la 220 de grade. Puneti restul untului peste cartofi, dati tocanita inapoi la cuptor si lasati pentru inca 30 de minute.

Tocanita cu afumatura

Poza principala

rexfeatures_716332d_mica.jpg

1kg cartofi, curatati si taiati
1 ceapa mare, curatata si taiata
sare si piper
4 antricoate de miel, fara grasime
4 rinichi de miel, taiati si curatati
2 lingurite de cimbru
300ml zeama de pui sau de miel
30g unt, topit

Daca te-ai saturat de friptura la cuptor sau la gratar, venim in ajutorul tau cu aceasta delicioasa tocanita.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE