Tort crocant de ciocolata cu fistic si stafide

1. Puneti intr-un bol toate felurile de nuci impreuna cu fructele.

2. Amestecati faina cu cacao si adaugati-le peste fructe si felurile de nuci. Amestecati bine.

3. Dizolvati mierea, zaharul si untul intr-o tigaie mica.

4. Amestecati totul impreuna si puneti aluatul intr-o tava de 20cm.

5. Coaceti in cuptorul preincalzit la 160 grade C timp de 20-25 minute.

6. Lasati sa se raceasca si presarati zaharul inainte de servire.

Poza principala

h_01294593mica.jpg

100g migdale prajite
100g fistic
125g afine uscate
125g stafide
125g faina
60g cacao
80ml miere
125g zahar brun
30g unt
Zahar pentru servit

Un tort plin de arome unite de ciocolata. Un vis devenit realitate.
Numar de portii
un tort de 20 cm
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE