Tort cu branza dulce

Intr-un castron, amesteca branza de vaci cu zaharul si zaharul vanilat. Separat, bate cu intaritorul frisca, dupa care inglobeaz-o in branza frecata cu zaharul. Taie blatul de tort in trei, daca poti la fel de groase.

Pe primul blat, asaza din loc in loc visine. Acopera cu o parte generoasa de crema de branza si frisca. Acopera cu al doilea blat si procedeaza la fel ca la primul. Din nou cu ultimul blat. Imbraca tortul cu restul de crema. Rade deasupra ciocolata si lasa la rece cateva ore.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

tort-cu-branza-dulce400.jpg

1 blat de tort

Pentru crema:
500 g branza de vaci
3 plicuri cu intaritor de frisca
50 g zahar
1 pliculet cu zahar vanilat
500 ml frisca
visine din visinata sau compot
300 g ciocolata menaj

Iata o varianta romaneasca, mai simpla, a cheesecake-ului american.
Numar de portii
8
Calorii
420
Facebook Comments



cmanager

Comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE