Tort cu crema de ciocolata

Pregatesti blatul asa:
Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile cu un praf de sare,adaugi jumatate din zahar,galbenusurile frecate cu restul de zahar si,la urma,faina amestecata cu praful de copt.Coci blatul intr-o tava in care ai pus hartie de copt.Cand s-a racit,tai blatul si-l insiropezi.Pui crema intre blaturi.

Pregatesti siropul asa:
Pui la fiert 200 ml apa cu 4-5 linguri de zahar.Dupa ce s-a fiert si racit,adaugi esenta de migdale.

Pregatesti crema asa:
Pui la fiert 100 ml apa cu 150 g zahar,100 g ciocolata de menaj rasa si trei linguri cacao,pana se face un sirop gros.Lasi apoi crema la racit si o amesteci cu 400 g unt batut spuma.Pui crema pe blat cu spritul.Ornezi tortul dupa preferinta.

Pentru blat:
6 oua
6 linguri zahar
6 linguri faina
1/2 plic praf de copt
sare

Pentru sirop:
200 ml apa
4-5 linguri zaha1/2 sticluta esenta de migdale

Pentru crema:
100 ml apa
150 g zahar
100 g ciocolata rasa
3 linguri cacao
400 g unt

Foarte bun pentru zile de nastere.
Numar de portii
10
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE