Concursuri Uncategorized

Tort cu fulgi de cereale

1. Freaca untul cu zaharul pudra, zaharul vanilat, scortisoara si galbenusurile. Adauga albusurile batute spuma cu zaharul. Incorporeaza usor nucile, pesmetul si esenta de portocale.

2. Toarna compozitia într-o forma cu inel detasabil unsa si tapetata cu faina (cu diametrul de 26 cm) si întinde uniform. Lasa la cuptor, la foc moderat, (cuptor electric: 160 ºC, cuptor cu aer fierbinte: 170 ºC, cuptor cu gaz: treapta 2) timp de aproximativ 45 de minute.

3. Pentru umplutura amesteca bine iaurtul cu zaharul pudra, musli, marul ras si sucul de portocala. Adauga gelatina pregatita conform instructiunilor de pe pachet. La final, pune smantana batuta spuma.

4. Rastoarna peste blatul de nuca bine copt si lasa la rece timp de doua ore. Indeparteaza inelul detasabil si imbraca tortul in frisca pregatita confrom instructiunilor de pe plic. Pe margine si in mijloc presara musli maruntit. Decoreaza tortulcu felii de mar stropite cu suc de lamaie.

Esentele de la Dr. Oetker sunt acum în sticlute mai mari si au o aroma intensa care se mentine si dupa coacere. Pe langa deja clasicele esente de Rom, Vanilie, Migdale si Cafea, Dr. Oetker îsi ofera si 3 esente cu extract natural de Portocale, Lamaie si Menta. Cu doar 3 esente de la Dr. Oetker de 38 de ml poti castiga un voucher de 3000 de euro pentru utilarea bucatariei tale, aparate pentru tarte sau multe alte ustensile de prajiturit. Inscriete în promotie, trimitand numarul bonului fiscal online, pe www.oetker.ro, sau prin sms la 1878. Nu uita sa intri pe site-ul http://www.promotii-oetker.ro/esente2012, unde te poti înscrie în campania nationala de Esente Dr. Oetker, îti poti alege reteta preferata din retetarul Dr. Oetker pregatit special pentru tine, sau poti participa la un miniconcurs cu premii.

Tort cu branza si ciocolata

Poza principala

tort_cu_cereale.jpg

80 g unt moale
50 g zahar pudra
1 plic cu Zahar vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 varf de cutit cu scortisoara
3 oua, 50 g zahar
100 g nuci, 60 g pesmet
1 lingurita cu Esenta de portocale Dr. Oetker
Pentru umplutura:
500 ml iaurt
4 linguri cu zahar pudra
180 g Vitalis Musli cu ciocolata
1 mar, sucul de la o portocala
2 plicuri cu Gelatina Dr. Oetker
250 ml smantana dulce
Pentru glazura:
1 plic cu Spuma pentru deserturi cu gust de frisca Dr. Oetker
Pentru decor:
3-4 linguri Vitalis Musli cu ciocolata Dr. Oetker
cateva felii mar
suc de lamaie

Surprinde-i pe cei dragi cu un tort delicios si foarte usor de preparat.
Numar de portii
8
Facebook Comments


samira.stefan

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE